Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Copyrigt : Soligajag1


Godmorgon denna regniga Måndag

Måndag morgon och det regntunga molnen
sveper sakta förbi.
Nu ser jag solen skymta fram bakom diset.

Visst kommer solens strålar att göra oss sällskap idag
med sitt glada budskap.

Ler vi och njuter mer av solen än av det mörka regnet ?

Kan solen göra oss trötta och håglösa så vi bara myser med
våran lektyr i solstolen.

Alla dessa sysslor som vi planerat in under dagen
försvinner i intet.

Ta vara på dagen och stunderna därtill säger min vän,
jag nickar instämmande som att jag förstår.

Nu ska jag ta mig den finaste frukosten av alla och
njuta som aldrig förr.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-22 08:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag tycker det är bäst med lite variation...är det soligt jämt så hinner man ju inte sitta inne och läsa och skriva...:-))
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP