Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stirrat blind



Stirrat blind.

För kärlekens skull.

Trots varningstecken.

Stora röda varningsskyltar.


Jag icke såg.


För att kärleken förblindade mig.


Men tyvärr börjar nu jakten.

Besten inom mig har vaknat.


När någon sviker mitt förtroende.

Då finns inga alternativ.


Jag bara jagar ner honom i skyttegraven.

Och begär svar.

På allt handlande.


---

Tyvärr.

Så här fungerar jag.


Är du ett hot?

Är du en fiende?

Är du vän?


Spelar ingen roll.


Mig vill ingen ha som fiende.


Testa!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-22 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP