Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon suckar



Offrar allt
För andetag av frihet

Friskt vågat
Hälften förlorat

Tårar faller
Utmed leende läppar

Vaggar hjärtat
I framtids skugga








Fri vers (Fri form) av annapoem
Läst 153 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-22 08:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt cool text, en blandning av olika poetiska fraser.
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem