Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Går dagens vånda , där ute på myren plockar blir biten , tankar om dig Pia Gr flödar giftigt fram. Ja jag är arg på dig.. och vill tala om att man kan inte behandlas hur som helst, att det finns gränser som faller ...


Myrbär Hjortronmyren med gungande tunga tankar

 

Trevande mellan två
läggen en vill fortsätta
den andra vill stanna.
Målet är inom räckhåll
inte bara mina drömmar
dagdrömmer på en myr
en mardröm under dagtid,
jag plockade nog åtminstone
fem liter igår med ilsket sinne-
lag dömd att i evighet brottas
med dig i svävande där ( döden)
(livet) på " magic carpet" åktur.
Rannsaka ett stramt ord rundform
början hårt på slutet kanske det
ska vara så som ett ljus tänds
mitt inne i ens mörker på ljus
sensommar dag.. Kanske jag
är (Mårran) den där kalla
ensamma varelsen som stryker
omkring, allt blir frost och dött
runt mig...inbillningar för mycket
insketbet som förgiftar mig här
på myren med alla stora
Hjortron.... fast minnen är
tuffare att gunga omkring med
på flon än ett sällskap med blod o
köttätande bestar som ser sina
chanser serverade..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av danne //
Läst 403 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-07-22 09:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra skrivet! Bildrik!
2019-08-18

  WyS VIP
Du kan skapa bilder som blir en tavla, känslorikdom. Ser hur fönstret har öppnats och mot myrens gula guld som du låter oss smaka av. Mmmm
2019-07-24

  Öknens Ros VIP
Grattis till Veckans mest bokmärkta och en mycket fin text!
2019-07-22

    Lena Staaf VIP
Ilska och sorg blandas med ihärdigt plockade läckra hjortron och svidande insektsattacker. Leder framåt eller i rundgång?
2019-07-22

    ej medlem längre
Wow, ilsket plockade fen liter, magic carpet, rannsaka- rundformat ord yes, men frosten runt dig har jag inte kännt av. Den inbillningen är insiktsbettens kliande illusion. Varmt skildrad myrdröm/mardröm/dagdröm. Den verkar ta plats i mellanläget. Så bra!
2019-07-22

  Preech
Det här känns så genuint och äkta när jag läser det! Fin dikt!
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //