Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titta upp o kom ner


Jag tror vi ses

Jag tror på dina ögon
som månen
Som när du sover
Högt uppe i rymden

Så nära men långt bort
Tro mig jag är ditt busstop
Hoppar på, åker med, stannar
Ibland ramlar.

Om jag för en stund
Kunde dra dig ner,
Sen släppa iväg
Låta dig vara där tills nästa gång.
Vi ses.




Fri vers (Fri form) av Ettväxandefrö
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-22 09:47



Bookmark and Share


  danne //
schysst på något sätt en roadtrip
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Ettväxandefrö