Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tills natten vaknar

 

Jag!
Finns

Tills drömmer kommer
Tills natten vaknar

Men ej mer

Jag!
Finns!

Tills jag vaknar
Tills sängen tröttnar

Men ej mer

Jag!
Finns!

Tills solen skiner
Tills fåglarna sjunger

Men ej mer

Jag!
Finns

Tills orden slocknar
Tills dikten slutar tala

Jag!
Ej finns längre!

Dagen jag kastade min fot ut i världen
Dagen jag drömde om ett värdig liv

Identitetslös!
Kärlekslös !

Landlös!
Hemlös!

Begränsat i rörelsen
Begränsat i drömmen

Bevakat dygnetrunt-
Hatat livet ut

Tack människan…. Och du världen!!!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2019-07-22 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP