Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bågrörelse över glittrig yta


Syrefyllda knapphålsögon
Spräcker ytans vaxade golv
Sökande bottensedimentets
motsats
i reflektioner av ljus

Däremellan likt blixtsnabbt
kastade lassons öglor

Små silvriga kroppars
blänk i bågrörelse
över glittrig yta




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-22 11:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker titel. Sensuell!
2019-07-22

  aol
Så fint skaldat,gillas mycket.
2019-07-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande naturlyrik i fint bildspråk.
2019-07-22

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som stimulerar tanke, känsla och fantasi!
2019-07-22

    Lena Staaf VIP
Vacker naturiakttagelse som bara går att ta in om man stannat upp och stillat sig.
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP