Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min fina vän.

En man i sina bästa dagar säger man,
varför mår du så som du gör min vän?
Orden ekar än.
Känner du igen?

Sture har försökt ta sitt liv.
Och det finns inget jag kan göra mer än att lyssna på trasiga ord.
Från en trasig vän,
som vill till himlen.
Vi är där igen.

Rädslan för att inte rädda dig nästa gång,
vi kan denna sång.
Den har varit alldeles för lång.

Men jag finns här,
jag lovar dig.
Det är okej.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-22 11:25



Bookmark and Share


  subtitulo
Känslosamt och vackert..
2019-08-02

  danne //
Väcker (tankar)
där på (djupet)
Det finns en förlösande
men skrämmande (tanke)
däri , hos mig är bilden tydlig
(klar) färdig -vet själv det finns
stöd att få men( avståndet)
lr mer motståndet att ta(emot)

Stark text Unsaid


2019-07-23

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om vänskap!
2019-07-22

    ej medlem längre
Kämparglöder
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords