Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhällsorientering

Svenska värderingar

inte i form av jordgubbar och grädde

utan i vidare omfång

Nu har man prrecis vaknat

för att undervisa och informera om detta

Hedersrelaterat

Demokratifrågor

Riktning:

Lagstiftning, barn, kvinnor

Stämma av

Inse att det finns mångkultur




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-22 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP