Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Besviken

varför kom ni när ni inte tordes

komma in

påstod att jag smittade

det är något jag inte förstår

om det är så

tror jag inte att jag fått åka hem

från sjukhuset

där jag låg isolerad

det är när man har det svårt

behöver vänner

göra som ni gjorde

jag blev ledsen

nu vet jag

behöver inte släppa in er

nästa  gång ni kommer

det händer inte så ofta

jag är nöjd med dom jag har omkring mig här

 

anits 22 juli 2019




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-22 19:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på ResenärGenomLivet.
2019-09-29

  ResenärGenomLivet VIP
Tråkigt med sådana "vänner"...
2019-08-17

  MALVAA VIP
helt aggressivt
de behövs inte i ditt liv när de är så aggressiva mot dig
vänner är till för att stödja varandra och inte bara vara där när man är frisk
2019-07-26

  Niliboy
Av vänner kan man vänta mer, känner igen!
2019-07-23

  morgonstjärna VIP
håller med aol, mina vänner är inte så
2019-07-22

  aol
Ja såna vänner är bara låtsasvänner
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP