Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


IDEL GLÄDJE

inget bromsar idel glädje

ingenting på denna jord

ty den glädjen är baserad

på Guds fasta löftesord

idel glädje, som en vårflod

bryter fram med väldig kraft

glädjeströmmen från Guds hjärta

övertrumfar allt jag haft

 

LARZ GUSTAFSSON 22/7 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2019-07-22 13:57



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
En hjärtlig oc uppriktig dikt! Fint....
2019-07-23

  Fjellhuldra VIP
Fin glad varm dikt om livet det
Viktiga livet!
2019-07-22

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar både glädje och tacksamhet.
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP