Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När de blodlevande gnagarna byggde sina dammar...

Min hand under din hud
genom din muskelvävnad
greppar om din ryggrad
och rycker till

din hand i min bröstkorg trycker
och klämmer hårdare
gör hjärtslagen långsammare
och river fördämningarna

När de blodlevande gnagarna
byggde sina dammar därinne
hämmade de flödet

vägarna försvagades
då blodet trängde upp
underifrån så att
jordbecket sprack

de ödelade även fälten där
fruktodlingarna ruttnade
och blev till en sörja




Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-22 15:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oh, underbara ordval. Känslan är stark!
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP