Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vara

 

 

jag är din röst i natten

när du känner dig ensam

jag är handen som smeker dig

när du känner längtan

jag är famnen du vill känna

när du känner lustan

jag är det du vill

när du vill

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-22 16:02



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ömsint ordat en text som omfamnar själen!
2019-07-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens evangelium. Fint skriftat!
2019-07-22

    Lena Staaf VIP
Enkelt och innerligt.
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP