Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusenfotingen

Tusenfotingen tar sig
långsamt över vägen, bilen närmar sig.
Krypande skräck.




Bunden vers (Haiku) av Lena Staaf VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-22 16:59



Bookmark and Share


  danne //
drama å spänning
2019-07-22

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas att tusenfotingen kom över vägen med livet i behåll.
2019-07-22

  Larz Gustafsson VIP
Skolopendrarna inger skräck.
2019-07-22

    ej medlem längre
Få ord, flera känslor - effektfullt!
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP