Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lägesrapport


Skandaler,hot och konflikter

Skandaler
hot
konflikter
har kantat mitt liv
men
nu kan ingen hota mig längre
inga nya skandaler
är under uppsegling
konflikterna är pyttesmå
jag är på väg m0t sinnesro




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-22 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP