Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma blixtrar 2


Hennes hud är fortfarande.


Som varma blixtrar.

---

Så gudabenådat.

---


Inget jag kan ljuga bort.


Bara kärlekens hårda sanning.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2019-07-22 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP