Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luffarschack...bagatell

 

 

Jagets ensamhet

mellan dröm och verklighet

vill ha tvåsamhet

pockar på uppmärksamhet

tömmer ölen på bänken




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2019-07-22 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP