Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limbo



Den gränslösa strömmens effekter                                 
samt konsekvenser
styr oss i våra liv
så vi blir offer
för en utomstående makt
Det enda hoppet
vi kan ge
är skrivet med åtanke
på våra barnbarn




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2019-07-22 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP