Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tårar

kan rinna
ur ögonen

eller ur hjärtat

och ur själen

Tårar behöver inte
betyda sorg
eller smärta

Tårar kan rinna
av glädje




Fri vers (Fri form) av Trollbunden
Läst 319 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-07-22 21:22



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Så är det.
2019-08-11

  Fjellhuldra VIP
Så fin dikt berörde mitt hjärta djupt!
2019-07-22

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant.
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Trollbunden
Trollbunden