Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMAR I P1

Sommarens poesi
varken hörs
eller syns
förrän en citronfjäril landar
med ett brak
mitt i radioprogrammet!




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-22 22:03



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Citronfjärilen är verkligen sommar....
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP