Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Inte till att bäras på

Jag känner mig usel och värdelös,
inte alltid, men just nu,
orkar snart inte bära på en uppmålad fasad,
inte heller försöka sova med en stenmur mot mina axlar,
du försöker tränga dig genom mina fasader,
i ärlighetens namn äger jag bara en,
jag bär den med en gnutta sorg, en stor rädsla,
smaksatt med en önskan om mindre dramatik i mitt liv.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-22 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann