Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Express leverans

I hemlighet har jag bara en enda önskan,
att lyckas älska, att kunna känna,
kärleken,
inte specifikt den från dig,
utan rent allmänt,
att kärlek skulle kunna leva,
inom mig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-22 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann