Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotograf Johan Roman har tagit bilden.


Som en fjärilsvinge

Lätt som en fjärilsvinge
smeker du mitt inre

Som en fjärilsvinge
rör du vid
min själ

Jag vill alltid
vara här

där du är




Fri vers av Trollbunden
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-22 23:46



Bookmark and Share


  Rodin
Ljuvligt
2019-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Trollbunden
Trollbunden