Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tortyrmetod

En av de mest framgångsrika tortyrmetoderna som den mänskliga hjärnans
makabra fantasi har givit upphov till här i världen är Isoleringen. Den totala tystnadens inferno och avsaknaden av mänsklig kontakt.

I mitten av tortyrkammaren finns en stödjepelare vilken också kan användas i tortyren. Där kan offret surras fast och lämnas kvar tills förpuppning är fullbordad.

Om metamorfosen sedan blir lyckad kan offret självmant, så småningom slita upp kokongens fibrer med sina nyvunna klor och bli mer eller mindre fri.




Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-23 00:13



Bookmark and Share


  danne //
väldigt sant , så nog kan det bryta ner och förstöra , lr skapa motstånd med minst lika effektivitet som speglar tillbaka med kanske större effektfullare styrka - Men det är en typ av (mobbing) som ingen borde utsättas för oavsett vad man är - har gjort lr inte gjort..

Kanske träder ett verkligt monster fram ur denna behandling, vilket var ej den ursprungliga grund den uppstod ...
Jag berörs av din text Lili eftersom jag har stött på människor som behandlar andra mer värdefullare än andra..

2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP