Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har en ek i min mage säger mig de e nåt på gång


Elon's fatalism


För att bryta upp
har jag satt mig här
i mitt mysteri

Har du prövat neuralink
jag har aldrig gjort en läxa
tag er i akt för Lazarus

Kittlar ur en kupp
runt elden falnar bär
i drönarhaveri

I dödens skuggboxrink
är alla slagna fintar döpta
har du sett mitt gasljus

I mictlans stalkergrupp
tror de Mona Lisa kär
gipan blicken draperi






Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 238 gånger
Publicerad 2019-07-23 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd