Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om värme, ensamhet och absolut slutgiltighet


En bortglömd lycka



syltfläcken på duken gömde sig bland brodyrens
många nyanser i det falnande ljuset från ett enda
levande ljus som ännu inte drunknat av sig själv


Bortom skuggornas lek av det ensamma lilla ljuset
domnade hon trollbunden bort dreglande mot ett
hårigt bröst hon aldrig vilat mot förr, röd om kind
med en andhämtning som just blivit ljuvligt djup






men ingen dag skulle gry över den gården igen på
det att fäboden i sin helhet morgonen efter blott
var en pyrande grop i snön, tyst kvävd till glömska







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-23 00:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Dramatik så det förslår
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP