Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bred andes återkomst


Zarah


Kvantans tango, pedros matador
vilket öga vill du va ikväll?
Vi kom en in, ta av dig
trolös dans, insomnia

Muhammeds leras perledor
du är inte din och segersäll
Lättare än att va med mig
bred ande, utopia




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-28 12:57



Bookmark and Share


  Nanna X
Du blandar språk på ett intressant sätt.
2019-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd