Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I barnets magiska minne


Skalbaggeliv
på strå

Glömda minnen
och önskningar

Finns ändå kvar

Någonstans i
tankens vindlande
sökande efter
sammanhang

Eller i barnets
magiska minne
av orsak- samband

Röd med svarta
prickar
Räknar till sju

Blåser över röda
kupans skal
Blundar- önskar

Flyg du lilla nyckelpiga
Flyyyyg!





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-23 09:14



Bookmark and Share


  danne //
älskar nyckelpigan / det är något (tryggt) med hon , kanske hon landar på en och suger åt sig ängslan å sorgen som finns runt en? en tanke bara som väcktes av en bild ur dina ord Lottie..
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP