Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraft - Haiku

 

 

likt ståtligt lejon

är mannen i sin krafts dag

erövrar många




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-23 10:01



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Mjau...nej, menar ju RAAAOOOW!!!
2019-07-24

  Per Drysén
Försöker i alla fall men lyckas inte ofta
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP