Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk vad en kvinna kan åstadkomma för trivsel

Jag hade köpte en krukväxt, Pink Pandora, pelargon

Den gav mig en sådan glädje, för ideligen sköt den nya skott

och blomsterglädjen var stor

Så fick jag besök av min kära väninna , Nina

och jag nämnde för henne att nu var glädjen nästan total,

men jag skulle önska att jag hade några blommor att sätta

i min gamla blå krackelerade keramikvas

Då sa hon: " Jag går ut och hämtar något att sätta i vasen!"

"Ja, men ta inte av  syrenerna där i P.A Fogelströms park !"

"Nej, sa hon; de har ju blommat färdigt för över en månad sedan !"

När hon kom tillbaka had hon händerna fulla med gräs av alla de slag.

När hon satt detta i min vas så fick man intrycket av något ornamentalt och orientaliskt som avtecknade sig mot fönstret

Tänk vad en kvinna kan uppnå av trivsel och helt utan kostnad !

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-23 10:00



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Det bästa i livet
Kan vara gratis?
Bata man förmår
Uppskatta det.
;)
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP