Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stillheten

Stillheten breder ut sig
när morgondimman sakta
omfamnar mitt väsen
och lyfter från sjön

Den mörka granskogen
speglar sig i det svarta vattnet
bildar en rättvänd
och en uppochnervänd värld

När solen silar genom grenarna
och sakta värmer min kropp
vilar jag mitt huvud mot ett träd,
en ny dag har börjat




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-07-23 10:12



Bookmark and Share


  Margit Grell
Bildskapande. Rofylld "uppochnervänd värld", som
sakta träder fram.
2019-08-04

    Tidsljus
Höstens bleka sjö
tunga drömmar drömmer...

Södergran
2019-07-27

  Fulbergarn
Vackert med bild och allt!
2019-07-24

  Lottie Ålhed VIP
Dikt som skapar vackra bilder..
2019-07-24

    ej medlem längre
Vilken underbar bild och fin text
2019-07-23

    ej medlem längre
Befriande harmoni!
2019-07-23

    Sefarge VIP
Rogivande!
Önskar var
dag så kunde
ta sin början.
Kanske i det
Inre om man
så försöker?
;)
2019-07-23

  danne //
SÄRKILT när stor Lommen skriar till..
vacker bild dina ord målar upp Kobra kai
- tänk att bara sänka ner sig själv å inte stiga upp mer .. på en sådan plats ..

Bra skrivet
2019-07-23

  Öknens Ros VIP
Naturen har en lugnande verkan på människan.
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP