Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hetsande talar orden i mig

 

Krypande!
Går jag till min säng

Ensamt!

Hetsande!
Kommer drömmen till mig

Ensamt!

Rasande!
Vaknar jag ur min sömn

Ensamt!

Stressande!
Börjar min dag sin resa

Ensamt!

Ilskande!
Ser jag på allt omkring mig

Ensamt!

Hatande!
Ser allt omkring på mig

Ensamt!

Gråtande!
Skriver jag mina texter

Och helt ensamt!

Gäckande!
Ser poeterna på mina dikter

Ensamt!

Ensamboende!
Ensamlevande!

Ensamt!

Ensam döende!
Ensam sörjande!

Talar jag till de blinda ögonen och de döva öronen!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2019-07-23 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP