Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gatorna du stängt!

 

Ödsliga och tysta
Fasanfulla och förskräckliga är gatorna

Vettskrämd och förföljd
Jagat och hotat till livet

Vandrar min själ i städer du bränt
Vandrar jag i en värld du tog över

Gatorna du stängt leker barnsoldater i
Skogen du bränt leker barnsoldater i

BOM… BOM!
BOM… BOM!

Sista kyrka har jag bett i har du bombat
Sista synagoga jag gömt mig i har du bränt

Hatbudskap talar din syn på världen
Hatbudskap bär din tro till världen

BLOD… BLOD!
BLOD… BLOD!

Talar dina händer som du har
Talar dina mörker som du bär

Ta med dig ditt hat där du tillhör
Ta med dig dina mörker där de finns

SATAN VERK!
Och ... FUCK YOU!!!!!!!!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2019-07-23 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP