Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Där inte hemma är

Jag vaknar ofta,
någonstans i mitt rum,
i ärlighetens namn känns det alltid lika meningslöst.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-23 11:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vet att jag skrivit det ett otal gånger, men du skriver underbara texter! Varje gång!
2019-07-23

  danne //
kanske finns mellanrummet där ?
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann