Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Bromsar mina steg

Snubblar i mina trasiga fotspår,
ytan är tom, djupet har aldrig riktigt funnits här,
innehållet är alltid dött,
som om det aldrig skulle ägt ett liv.





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-23 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann