Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad jag tänkt rita, måla. Samt vad jag tänker på.


Bilder och funderingar!

Lite Skåne, en liten del av Skåne skymtas i bilderna., akvarell, resten vit yta.
Bi Polär är lika med ett bi på väg mot vänstra hörnet av bilden, färg. Resten av bilden ska vara ett istäcke, vitt , som breder ut sig från högra nedre hörnet till vänster, precis under biet.
Utställning som blir av.
Sedan måla reaktionerna på Bi polär, ifrån besökare, eventuellt och kritiker.
Slutligen; Är jag konstnär, eller konsthantverkare?
Är de utbildade, för att få kalla sig detta?
Vad är jag?

Jag blir lycklig av att skapa, Jag blir lycklig av att finnas,
DETTA ÄR MIN LIVSFILOSOFI.

Hur kan jag skapa i större omfattning, vidare fält, än jag redan gör?
Hur tar jag vara på det jag redan har?




Bunden vers av Mim
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-23 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim