Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ofrivillig eller frivilligt gemensamt projekt! Vad som hör vardagen till. Är kreativitet dessutom ett lyxfenomen, eller hör det det vardagliga till?


Delaktighet!

Jag säger klart och tydligt till honom, att inte störa mig, när jag skriver.
Han kommer med både den ena och den andra frågan till mig.
Som om han ville att jag skulle vara delaktig i hans projekt på något sätt.
Men på sätt och vis är det bådas projekt, bara det att jag måste ta en paus och kreativisera, det vill säga Realisera, verklighetsförankra, det jag vill åstadkomma med min kreativitet. Men vårt projekt, trots att jag tar en paus, för kreativitetens tjänst, är att laga mat. Och där ser han, antar jag, MIG, vara med på ett hörn.




Bunden vers av Mim
Läst 102 gånger
Publicerad 2019-07-23 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim