Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


god middag älskade klokuggla <3


den tidiga morgonvinden

 

strök över hud, bar med sig ett tunt regn
stod ett ögonblick på trappan och vädrade,
vinden berättade värmen är på ingång
nattens drömmar läckte ut, ditt ljusfinger strök bort
mina tankar, vad är jag annat än önska din dag blir ljus

min blir vattenträning massage och bastu
eftermiddag mot kväll montering av en hundgård
ser fram emot skrattpärsen, vi har alltid roligt. J är en diktator men vi lydiga undersåtar följer expertens anvisningar

på parkeringen vandrade Sherlock Holmes, tydligen hade han sitt
stamlokus bland sommargästerna, en matbit vankades

massagen gjorde nog verkan, mitt alterego grubblade utbredd på handduken bastubänken, maybe 1 hg multiplicerat med tid blir ganska hyfsat.

 

med tanke på alla oroligheter som dagligen gömmer sig i utkanterna..

-- ..sedan urminnes tider har människan byggt sina hus ovanpå andras ruiner, mumlade jag och det gör mig ständigt konfys

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 346 gånger
Publicerad 2019-07-23 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP