Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pyramid

Molnen tätnar,
mannen räknar,
kärlekens fräknar.
Kalkylerar och beräknar,
allt för att finna evigheten i verkligheten.
Allt jag är, är äktheten.
Jag dras till det som magneten.

Ser ut över drömmarnas land.
Där finns vi hand i hand,
som något slags band.
Förevigat som ett diamanthalsband.

En framtid,
i en annan tid.
Då vi lever i nuet, känna frid.
Ingen strid,
med dig bredvid.
Står vi på topp, som en pyramid.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-23 13:07



Bookmark and Share


  danne //
Tuff nästan klättrande känsla som väntar där... tja diamanter finns i berg å under mark å många gånger får man klättra ner lr upp att nå detta skimmer..
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords