Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O/verkligt

 

Somliga dagar växer gråten 

likt murgröna över det röda

hjärtat. 

 

Vissa dagar klär sig 

precis allt i saknadens färg

Svåra dagar läcker det sorg

att samlas inför 

 

Speciella dagar vandrar 

tankarna vilse 

 

I saknad...

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-23 13:07



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vissa dagar är verkligen sådana. Du har hittat rätt ord,för det!
2019-07-23

  danne //
Talande är det..
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP