Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bron

 

kan vara en hand som sträcks fram

en brygga mellan hav och strand

de stunder vi ger varann

de smulor som läggs ut

 jag bryter mitt bröd

lägger dem sida invid

plockar du dem

finner du vägen hem

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 406 gånger
Publicerad 2019-07-23 13:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm den skrev jag för du skulle bli bra
2023-09-26

  morgonstjärna VIP
kram
2023-06-21

  morgonstjärna VIP
jag trodde på dig och du fann vägen klokuggla
2021-06-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP