Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2009 : rån arkivet Stor tack till Black Hawk för språkhjälpen!


Ibland längtar jag hem

Ibland längtar jag hem
ibland längtar jag efter kärlek
bland människor
I mina ökenskor vandrar jag
Ska jag hitta dig vid
morgonens första ljus
eller under kvällens salsasus
Det spelar ingen roll
om du hittar mig
bara att vi hittar varandra
inom kort på planeten Jorden
Ja ibland längtar jag hem...

the apache kid







Fri vers av the apache kid VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-23 14:03



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Vacker och längtansfylld text...
2019-07-24
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP