Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusioner


Du är ensam i världen
din själ är bunden till din kropp
inte någon annans

Du kan inte fly ensamheten
även om du är omringad
av poeter och jämlikar

Du tror att de känner samma saker
sorg och hopp och mod
men vad vet du egentligen om det?

De kan lika gärna vara änglar eller demoner
eller kanske illusioner
som ser till att du inte minns






Fri vers (Fri form) av batteri
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-23 14:33



Bookmark and Share


    All my ghosts
Bra!
2019-07-23

  danne //
ja vem ( kan ) slå mot något sådant?
ja för det är effektivare att slå mot någon som inte kan försvara sig mot
(denna onda värld)

2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

batteri
batteri