Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JULI SOM BÄST

Här är det underbart just nu

Juli som bäst

Jag sänker garden lite grand

i min protest

Svalkan från havet kommer in

Bris från sydväst

Unnar dig allt och mer därtill

Juli som bäst

 

LARZ GUSTAFSSON 23/7 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2019-07-23 15:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt när det blir sommarväder så man får må bra!
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP