Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jo då, det är jag i bakgrunden. Ni kommer aldrig undan...


OM DU BARA ANAT

Jag ville ropa men

det blev inte så

För att bli osams krävs det

att man är två

Man brukar säga:

Det är aldrig ens fel...

Men jag går väldigt ofta

bet i ert spel

 

Om du bara anat

Gud allena vet

Tintin i Tibet

 

 

Ett frågetecken

måste få rätas ut

så bryderierna jag har

kan ta slut

Men kanske är det

enkelriktat ändå

Ska det bli kommunikation

krävs det två

 

 

Men om det blir en nästa gång

någonstans

så ska försoningstanken

ges en chans

Vad jag kan göra

vill jag göra just då

Och ska man komma överens

krävs det två

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/7 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2019-07-23 16:00



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skrivet och håller med till hundra procent!
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP