Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tog fel på dag och trodde det var torsdag som jag skulle resa:-) Bild på sonens hus där jag ska bo.


I morgon är jag i Amerika.


Då blev det bråttom

med packningen...


sömnapne´apparat och

dator inte att förglömma


eltanborste och lätta kläder


i Arkansas är högsommar


Dessutom är kläder så

billiga där att jag kan

kosta på mig lite nytt


Ni som är bedjare;

Bed för min resa

och mitt uppehälle!


Vi behöver Guds beskydd

och änglars vakande ögon

i dessa orons tidevarv...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-07-23 17:06



Bookmark and Share


  mare VIP
Jippi Bibbi
mitt andra hem
vad roligt för dig
Gud är med &
hans änglar
kramar om dig
njut av tiden
i ditt favoritland
the big USA ;)))
2019-07-27

  Eva Langrath VIP
Välsignad resa önskar jag dig
2019-07-24

  danne //
vilket äventyr
spännade att
vara på resande
(fot)
härligt
2019-07-23

  Feminaz
Allt gott på din resa!
2019-07-23

  Rise Little One
Ha en trevlig resa vännen!
2019-07-23

  Eva Helene VIP
Allt Gott och Lycklig resa!! Ska vara med i bön och tanke.
2019-07-23

  Niliboy
Du skall ha det så gott medfamiljen å alla gladatroende amerikaner som du kommer att träffa! Där har dom en fin spirit! Lycka, lycka till!
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP