Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY ERIKSSON


SEMAFOR

Varje år

en semafor

En markör

som alltid stör

Mer orange än

lingonröd

dock ett vittnesbörd om död

 

Det är rönnbären igen

Lyser fräckt i sommaren

Utgör föda

för en del

men för mig

så känns de fel

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/7 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2019-07-23 17:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Äckligt.
2019-07-23

    Lena Staaf VIP
Rönnbärsmarmelad är riktigt gott!
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP