Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mönsterdjup

 

Vissa mönster har ett djup 




Fri vers av Onomatoprofet VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2019-07-23 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP