Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsmod

Plötsligt en tanke som flyr bort. Utan kontroll landar den i ett skratt.

En beröring av det ungdomliga. Nyfikenheten över vad som gryr i morgon igen.

Där vistas människor vi i vårt tillstånd ser ner på av avundsjuka och lättja.

Hur kan de se så lätt på allt som tar död på dem?

Jo, för att de lever livet..




Fri vers av Johan1968
Läst 165 gånger
Publicerad 2019-07-23 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan1968
Johan1968