Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utom räckhåll /tång och sälta

 

Likt tentakler, trossar och 

tvinnade rep hålls tankar ihop. 

Delar och avstånd mäts i tid

Förluster och vinster bärs med

samma styrka som vinden 

Väldig är kraften i avlägsna liv

och känsliga gårdar 

Våldsamt flödar linjers ursprung 

och hårt kämpar allt för och emot

Vad är en tross med sina tvinnade delar?

Någonting för alltid... 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-23 21:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa trådar brister inte så lätt.
2019-07-24

  Judas Ekholm VIP
Väldigt tjusig och stilistiskt fenomenal dikt, med skönt flow och fin röd tråd.
2019-07-23

  Silverstripe
Den här texten har något alldeles speciellt med sig och i sig. Som trossar kan samla och binda tankar om bara knoparna är skickligt slagna så kan en skickligt vävd dikt samla och binda så mycket mer!
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP